Projektist

 

 



Kesk Eesti Energialaborite projekt on sündimas Keskkonnainvesteeringute keskuse toel meetme "Õpilaste rohetehnoloogia teadlikkuse suurendamine" raames. Projekti toetas Eesti Riik.

Meie eesmärgid: 
  • Tutvustada Koeru Keskkooli ja Rakke Kooli õpilastele erinevaid rohetehnoloogiaid keskendudes  elektri tootmisele ning tarbimisele. Külastame ise erinevaid paiku ning kutsume endale külalisi.
  • Valmistame rohelise elektri tootmise teemalisi õppematerjale. Plaanis on vähemalt 10 roll up postrit ja veebileht. Postrid käivad näitustel erinevates koolides ning õpilased saavad nende abil teadmisi rohetehnoloogiatest.
  • Viime läbi FIRST LEGO League (FLL) Kesk Eesti eelvooru.  Selle hooaja FLL võistluste teema on "Super Power" ning noored uurivad selle raames energia tootmise, säilitamise, transportimise ja säästmise teemasid.
  • Loome tuulegeneraatorite pargi. Täpselt ühesugusele mootorile kuid erinevate tiivikutega loodud generaatorid paigutatakse koos ilmajaamaga noortele nähtavasse kohta ning nendelt toodetud elektrinäidud salvestatakse jooksvalt veebilehele, kust teadushimulised noored saavad võtta andmeid ja teha erinevaid uurimusi.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Külaskäigud

Õppematerjalid